Донација

Захваљујући Euphoria d.o.o. УЕФА-ни голови на Градском стадиону у Приједору

  • Извор: Агенције
  • 08.08.2024. 13:56

Ради постављања бине за спектакуларан концерт Аце Пејовића организатор се одлучио да сруши један од два гола. Дотрајале и зубом времена оштећене стативе и пречке одлазе у историју, а ускоро долазе нови УЕФА сертификовани голови који ће красити травнати терен Градског стадиона у Приједору.

На званичној ФБ страници ФК Рудар-Приједор захвалили су се, на овој вриједној донацији, организатору концерта Euphoria d.o.o. Како сазнаје ИнфоПриједор, донација је у вриједности од око 9.000 КМ.

Обзиром да, у шампионату Републике Српске, “Рудар-Приједор” гостује два кола (Лакташи и Фамос) биће довољно времена да се поставе нови голови.

Ацо Пејовић, један од омиљених извођача на домаћој музичкој сцени, својом енергијом, хитовима и неодољивим шармом испуниће стадион до посљедњег мјеста, а уз добро познате хитове Ане Бекута ово ће бити ноћ која се памти!

Улазнице:

Стандарт  партер

Цијена: 25 БАМ

Трибина запад

Слободно сједење

Цијена: 30 БАМ

Трибина исток

Слободно сједење

Цијена: 30 БАМ

ВИП

Барски столови

Цијена: 50 БАМ

Ултра ВИП

Барски столови

Цијена: 100 БАМ

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.