Stanje na putevima

Vozači, oprez: Učestali odroni na pojedinim dionicama

  • Извор: СРНА
  • 19.02.2022. 08:20

Saobraćaj se jutros na većini puteva odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima, a vozačima se savjetuje da budu oprezni zbog učestalih odrona, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Vozači na području Glamoča i Bosanskog Grahova upozoreni su na jake udare vjetra.

Izmjene u odvijanju saobraćaja prisutne su na lokacijama na kojima se izvode radovi.

Radi se na Tjentištu, na lokaciji Nacionalni park Sutjeska-Gusni put, pa će zbog deminerskih aktivnosti dolaziti do povremenih obustava saobraćaja na dionici magistralnog puta Brod na Drini-Vrba od 8.00 do 15.00 časova, svaki radni dan u intervalima od po 30 minuta.

Zbog deminerskih radova kod kampa Hum – Žitinski potok u istim terminima povremene obustave saobraćaja biće i na dionici magistralnog puta Brod na Drini–Šćepan polje.

Izmjene u odvijanju saobraćaja aktuelne su na magistralnim putnim pravcima Rudanka–Doboj, Foča-Goražde u mjestu Filipovići, Banjaluka-Stari Majdan i u tunelu Ugar na dionici Crna Rijeka-Ugar.

Na regionalnim putevima radi se na dionicama Srbac-Gornja Vijaka jedan-Gornja Vijaka dva-Razboj, zatim Razboj-Tedin Han i Tedin Han-Teslić, te Šipovo-Novo Selo, a zbog klizišta je usporen saobraćaj i na dionici Ukrina-Gornja Vijaka.

Vangabaritni teret kreće se putnim pravcima Karuše-Doboj-auto-put-Laktaši, granični prelaz Gradina-Prijedor-Koprivna, Stanić Rijeka-Karuše i Luke-Vlasenica-Han Pijesak-Sokolac-Rogatica-Čemernica.

U Federaciji BiH radi se u tunelu Crnaja na putu Konjic-Jablanica, tunelu Skela na magistralnom putu Jajce-Donji Vakuf i tunelu Čaklovići na putu Tuzla-Kalesija, zbog čega je na mjestu izvođenja radova izmijenjen saobraćaj.

Sporije, zbog radova saobraća se i na putnim pravcima na izlazu iz Srebrenika prema Ormanici, na izlazu iz Gruda prema LJubuškom i Stolac-Hutovo u mjestu Cerovica.

Na graničnim prelatima jutros nema dužih čekanja na prelazak granice. 

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм