Kapitalac

Vladan ulovio šarana divljaka od 15,2 kilograma

  • Извор: Курир
  • 18.10.2022. 18:09

Vladimir Prikić imao je početničku sreću u jučerašnjem izlasku na Zvorničko jezero.

Prema riječima poznatog malozvorničkog ribolovca Miodraga Ćirića, koji je fotoaparatom ovjekovječio ulov, zabacio je udicu, kao mamac je koristio šumskog crva, i poslije polučasovne borbe uspio je da upeca šarana ‘’divljaka’’ teškog 15,2 kilograma.

- Ovo nije rekordni ulov, ali jeste kapitalac u pitanju pošto je riječ o šaranu ‘’divljaku’’.

Opet se potvrdilo da je Zvorničko jezero bogato ribom i da je ovdje moguće upecati lijepe primjerke – kazao je Ćirić koji je na ovom jezeru, ali i na drugim vodama u Srbiji i inostranstvu ostvario bezbroj rekordnih ulova.

Inače, prije samo mjesec dana je u Sakaru, na Zvorničkom jezeru, Aleksandar Mirosavljević, sportski ribolovac iz Malog Zvornika, upecao amura kapitalaca, teškog 27,4 kilograma, što je, što se te ribe tiče, rekord na Zvorničkom jezeru.

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм