м:тел Сигуран НЕТ - заштита на мобилном и кућном интернету

Ваш штит од вируса, хакерских напада и других опасности на интернету

  • Извор: АТВ
  • 10.05.2024. 12:25

За безбједно сурфовање, м:тел услуга Сигуран НЕТ услуга пружа поуздану заштиту корисницима мобилних и свих осталих уређаја повезаних на интернет у м:тел мрежи.

За само 1,17 КМ мјесечно, Сигуран НЕТ представља ваш непробојни штит у дигиталном свијету, осигуравајући вам приватност и сигурност на интернету.

Активирањем ове услуге путем портала Мој м:тел, добићете приступ корисничком порталу гдје можете пронаћи детаљне информације и преглед сигурносних инцидената од којих вас је овај сервис заштитио. На корисничком порталу можете блокирати или филтрирати приступ различитим категоријама садржаја за вас и чланове ваше породице те заштитити дјецу од нежељеног садржаја.

Услуга Сигуран НЕТ укључује родитељску контролу, познату као Заштита дјеце, која омогућује родитељима да контролишу садржај којем њихова дјеца могу приступити путем интернета. Родитељи могу активирати услугу на мобилним бројевима своје дјеце и блокирати приступ садржајима попут Инстаграма, ТикТока, Јутјуба и слично, као и одредити евентуалне временске изузетке када ће приступ тим садржајима бити омогућен.

Коришћење алата попут Сигурног Нета доприноси стварању сигурног интернет окружења те заштити најмлађих корисника у модерном технолошком друштву.

Детаљно упутство о коришћењу и активацији услуге Сигуран НЕТ пронађите на линку mtel.ba/siguran-net, а за више информација позовите 0800 50 000.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм