Прогноза

Упаљен и метеоаларм: Стиже невријеме, на удару већи дио БиХ

  • Извор: АТВ
  • 13.06.2024. 10:32

Киша и пљускови у четртак ујутро, 13. јуна, регистровани су на подручју Крајине, сјеверу, сјевероистоку и централним подручјима Босне.

Данас у Босни и Херцеговини нестабилно вријеме уз кишу, пљускове и грмљавину. Локално је могућа појава града. Вјетар слаб до умјерене јачине већином јужног и југозападног смјера. У сјеверним подручјима вјетар сјеверозападног смјера. Највиша дневна температура углавном између 16 и 23 степена, на југу земље до 28 степени.

У Сарајеву претежно облачно вријеме. Пљускови и грмљавина се очекују у другој половини дана. Највиша дневна температура око 23 степена.

Обустављена истрага против Дарка Новковића, због које је напустио МУП и отишао у Њемачку

Обустављена истрага против Дарка Новковића, због које је напустио МУП и отишао у Њемачку

Објављена је и прогноза до понедјељка.

У петак ће преовладавати сунчано уз умјерену облачност. У јутарњим сатима локалних пљускова може бити на подручју Херцеговине, централне, источне и сјевероисточне Босне. Вјетар слаб западног и сјеверозападног смјера. Најнижа јутарња температура већином између 9 и 14, на југу земље до 17 степени. Највиша дневна температура углавном између 20 и 26, на југу земље до 28 степени.

У Босни и Херцеговини се у суботу очекује сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност. Вјетар слаб западног и југозападног смјера. Најнижа јутарња температура већином између 9 и 14, на југу земље до 17. Највиша дневна температура углавном између 25 и 30 степени.

У недјељу у Босни и Херцеговини сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност. У послијеподневним сатима у планинским подручјима може бити краткотрајних пљускова. Вјетар слаб јужног и југозападног смјера. Најнижа јутарња температура већином између 11 и 16, на југу земље до 18. Највиша дневна температура углавном између 27 и 32 степена.

Знате ли шта заправо значи ријеч Google?

Знате ли шта заправо значи ријеч Google?

Долазак нестабилнијег времена са југозапада очекује се у понедјељак, што би за посљедицу имало локалне пљускове и грмљавину, већином у Босни у другом дијелу дана. Вјетар слаб промјењивог смјера. Најнижа јутарња температура већином између 13 и 18, на југу земље до 21. Највиша дневна температура углавном између 25 и 30 степени.

За данас је упаљен и жути метеоаларм за већи дио БиХ због грмљавине.

Пратите нас и путем Вибера