Konzervativni klub

"Trojka iz bloka" će se ipak održati? Uskoro novi datum

  • Извор: АТВ
  • 26.08.2023. 11:36

Policija Brčko distrikta zabranila je održavanje humanitarnog događaja "Trojka iz bloka", a iz Konzervativnog kluba poručuju da će se događaj ipak održati i da će o novom datumu javnost obavijestiti naknadno.

Konzervativni klub zahvalio je svima koji su juče i danas, kako kažu, javno iskazali opravdan revolt zbog zabrane "Troje iz bloka" u Brčkom.

“Zajedno smo pokazali koliko ‘Trojka iz bloka’ znači našem gradu. Karneval sporta i humanosti i ove godine će se održati na Trgu mladih u Brčkom. A gdje drugo? O novom datumu ovogodišnje Trojke iz bloka javnost ćemo obavjestiti naknadno”, saopšteno je iz Konzervativnog kluba.

Kažu da su dirnuti podrškom koju su dobili sinoć i danas. Bezbroj poruka, poziva i javnog iskazivanja podrške. 

Policija u Brčkom zabranila humanitarni događaj

Policija u Brčkom zabranila humanitarni događaj "Trojka iz bloka"

“Znali smo da radimo dobru stvar, očekivali smo reakciju javnosti, ali smo zatečeni snagom koju smo svi zajedno pokazali. Srbi za Srbe u Brčkom je više od imena. To živimo juče i danas, onako kako bismo uvijek trebali. Hvala predstavnicima vlasti i Policije koji su prepoznali značaj ovog događaja i shvatili da zabrana nema smisla”, kažu u Konzervativnom kluba.

Na kraju dodaju da pritisak koji je zajedno stvoren učinio je ovo mogućim. 

“Vježbajte šut, vidimo se i ove godine na Trgu mladih!”, poručuju.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм