Regionalno takmičenje

Trebinjski gimnazijalci najbolji na takmičenju iz fizike

  • Извор: Независне
  • 21.03.2022. 07:48

Učenici Gimnazije "Jovan Dučić" Trebinje ostvarili su zapažene rezultate na regionalnom takmičenju iz fizike, koje je održano proteklog vikenda u Gacku, gdje su u kategorijama prvih, drugih i četvrtih razreda Trebinjci bili najbolji.

U kategoriji prvih razreda prvo mjesto osvojio je Savo Crnogorčević, učenik Gimnazije "Jovan Dučić" iz Trebinja, drugo mjesto osvojila je Milica Milošević, učenica SŠC "Aleksa Šantić" iz Nevesinja, a treće Andrija Rikalo, takođe učenik trebinjske Gimnazije, piše “Nezavisne novine”.

U kategoriji drugih razreda prvo mjesto osvojio je Spasoje Kukurić, učenik Gimnazije "Jovan Dučić" iz Trebinja, drugo mjesto Stefan Vuković, učenik SŠC "Golub Kureš" iz Bileće, a treće mjesto osvojila je Maja Janković, takođe učenica trebinjske gimnazije.

Trebinjski gimnazijalac Ognjen Vujović bio je najbolji u kategoriji trećih razreda, dok je drugo mjesto pripalo Đorđu Dakoviću iz Bileće, a treće Vladimiru Zečeviću iz Nevesinja.

U kategoriji četvrtih razreda prvo mjesto osvojila je Ivana Radovanović, učenica Gimnazije "Jovan Dučić" iz Trebinja, a drugo mjesto Jovana Rogan, učenica SŠC "Golub Kureš" iz Bileće.

Ovo je i novi uspjeh njihovih profesora Maksima Mičete, koji je bio mentor prvim i drugim razredima, kao i Nenada Grkovića, mentora trećih i četvrtih razreda. 


Тагови: