Ivan Ristić

Srpski meteorolog šokirao prognozom za kraj marta

 • Izvor: mondo
 • 18.03.2023.21:20

Meteorolog Ivan Ristić objavio je na svom Facebook profilu vremensku prognozu za narednu nedjelju, koja bi mogla da šokira sve one koji su se ponadali da je proljeće konačno stiglo.

"U ponedjeljak i utorak umjereno oblačno sa uslovima za slabu kišu, od srijede više sunca i temperatura prava proljećna od 20 stepeni do 25 stepeni Celzijusa. Promjena vremena kiša i manji pad temperature u subotu popodne", najavio je Ristić.

Meteorolog je ranije otkrio i kakvo nas vrijeme očekuje do kraja marta.

"Veći dio sljedeće nedjelje ostajemo pod uticajem visinskog grebena i toplog vazduha koji će usloviti malu, povremeno i umjerenu visoku oblačnost i relativno toplo vrijeme. Vjetar slab južni i jugoistočni", kazao je ranije Ristić.

Postepena promjena vremena kreće za naredni vikend, 25. i 26. marta, kada se očekuje postepeno naoblačenje sa kišom i manjim padom temperature, ispričao je meteorolog.

"Zatim do kraja marta promjenjivo osjetno svježije sa smjenom sunca i oblaka koji će donositi kišu u nižim predjelima i snijeg na planinama maksimalna temperatura biće od 7°C do 12°C", rekao je ranije, prenosi "Kurir".

 • 20:10 Dosije

  Emisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', novim izgledom i pristupom, rasvijetliće događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovoriće o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakovati činjenice i rekonstruisati slučajeve zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

 • 20:45 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:35 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:15 Izbor sportiste godine grada Banja Luka

  Izbor sportiste godine grada Banja Luka

 • 00:30 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.

 • 01:30 Noćni program

  Noćni program