Вријеме

Спремите се за захлађење: Објављено када стиже

  • Извор: Агенције
  • 07.09.2024. 20:29

На Фејсбук страници "БХ метео" објављено је да ће високе дневне температуре трајати само до краја викенда. 

"Још недјеља вруће уз дневне температуре већином између 29 и 34 степена. Од понедјељка наступа промјена времена које ће нам донијети јесење температуре и повремене падавине. У уторак би температуре већином биле око или мало испод 20 степени", наводе из "БХ метеа". 

У недјељу се очекује претежно сунчано и вруће вријеме. На западу и сјеверозападу земље послијеподне повремено умјерен југозападни вјетар. У ноћи на понедјељак (09.09.) постепено наоблачење са запада усљед продора фронте.

Експлозије у бх. граду, људи узнемирени: Откривено о чему је ријеч

Експлозије у бх. граду, људи узнемирени: Откривено о чему је ријеч

У понедјељак, 9. септембра, продором фронте са запада, у јутарњим сатима киша и пљускови локално праћени грмљавином најприје ће захватити западне и сјеверозападне дијелове земље. Касније, током дана кише и пљускова локално праћених грмљавином ће бити постепено и пролазно посвуда. Ријетко могуће и невријеме. Више падавина на југу, западу и сјеверозападу земље. Приликом наиласка фронте пролазно јак западни вјетар посвуда.

У ноћи са понедјељка на уторак са сјевера упад хладнијег зрака и окретање вјетра на сјеверни смјер, сјеверни вјетар локално пролазно појачан. У уторак већином претежно облачно вријеме уз локално кишу и пљускове са грмљавином. Падавине су могуће у већем дијелу земље током дана свјежије.

Здравко Чолић није био на сахрани Боре Чорбе: Овако му је одао почаст

Здравко Чолић није био на сахрани Боре Чорбе: Овако му је одао почаст

У сриједу нешто више облачности у јутарњим сатима на истоку и сјевероистоку земље уз ријетко могуће кишу или пљусак, а касније у наставку дана посвуда претежно сунчано вријеме. Мало топлије у односу на уторак.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:00 Страначка хроника

    Страначка хроника

  • 22:05 Филм: Дан откупа (16+)

    Филм: Дан откупа (16+)

  • 23:30 Ноћни програм

    Ноћни програм