"Mlad i perspektivan"

Sjećate li se "ze ministra" iz Zenice? Daleko je dogurao

  • 06.07.2023. 14:10

Ne tako davno javnost u Srpskoj zabavio je viralni snimak gostovanja mladog i perspektivnog Arnela Isaka koji je tada obavljao funkciju ministra u vladi ZDK.

Sa svojom "ze" poštapalicom i pričom o tome kako voli telefone, objavljuje klipove na Jutjubu, dospio je i u regionalne humoristične emisije, a javnost je ostala zgrožena.

Danas perspektivni Isak kao poslanik u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH teži ka funkciji potpredsjednika ove institucije.

"Ze ministar" nije jedini u porodici Isak koji sjedi u fotelji. Kao poslanik podržao je imenovanje Vlade FBiH, a između ostalog i imenovanje svog oca Rame Isaka na funkciju ministra unutrašnjih poslova.


Mladi i ambiciozni Isak sa svojih 27 godina uspio je da se riješi svoje "ze" poštapalice i usavrši svoje medijske nastupe. Vjerovatno je napustio i biznis sa početka "karijere" kada je na Jutjubu predstavljao ručno izrađene nargile i predstavljao se kao inovator u ovoj oblasti.

Tada je "patentirao" nargilu sa okusom nutele, kupusa i slično. Prije političkih voda bio je direktor agencije za fizičku i tehničku zaštitu ljudi i imovine, a čiji vlasnik je navodno upravno njegov otac.


Na funkciju ministra za prostorno uređenje, saobraćaj i komunikacija i zaštitu okoline stupio je sa 23 godine. Tada ga je u fotelju smjestio Kantonalni odbor A-SDA na čijem čelu je bio njegov otac Ramo.

Otac i sin izmijenjali su političke stranke na putu do vrha. Posljednje što je poznato je da je Isak mlađi u Predstavnički dom stigao preko stranke NES, a da je sada nezavisni kandidat.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Документарни програм

    ''Документарни програм

  • 13:10 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.