Саопштење

Промјена власничке структуре УНА телевизије Србија

  • Извор: УНА ТВ
  • 03.07.2024. 19:44

УНА телевизија у Србији, компанија у стопостотном власништву UNA WORLD NETWORK DOO (чланица Infinity International Group), објављује пренос цјелокупног власничког удјела досадашњем члану Управног одбора и регионалном директору УНА телевизије Александру Радошу и досадашњем предсједнику Управног одбора Срђану Прашталу.

УНА телевизија је једна од најмлађих регионалних телевизијских станица која је почела да емитује програм у децембру 2021. године на територији Србије и Босне и Херцеговине. Симбол УНА телевизије је квалитетан и аутентичан програмски садржај који се детаљно постављао и градио како би гледаоци добили другачији и оргиналан телевизијски концепт.

Иза овог захтјевног и изузетно сложеног ТВ пројекта, стоји читав тим врсних медијских професионалаца, уредника, новинара, познатих водитеља и ТВ лица, као што су Славко Белеслин, Јасна Ђуровић, Марија Килибарда, Маријана Табаковић, Андрија Милошевић и многи други који дијеле визију УНА телевизије - креирање квалитетног, објективног и кредибилног програма, уз очување и уважавање истинских вриједности нашег друштва. У Србији, УНА телевизија је прошле године добила градску фреквенцију.

Бојан Вујић, предсједник Управе "Infinity International Group" у чијем саставу се налазила УНА телевизија Србија, изјавио је поводом преноса власништва:

„Жељели бисмо да се захвалимо сјајном тиму професионалаца у Србији који су помогли да се ова телевизија развије. Урадили су одличан посао у погледу позиционирања УНА телевизије и увјерени смо да ће УНА телевизија под вођством Срђана Праштала и Александра Радоша, наставити путем успјешног развоја и раста. Изузетно професионално искуство које обојица посједују у руковођењу и управљању, представља сигурну основу за даљу надоградњу УНА телевизије чији темељ су Срђан и Александар постављали с великим ентузијазмом и јасном визијом“.

“Оснивање и формирање УНА телевизије један је од највећих изазова у мојој каријери. У условима велике конкуренције, креирање нове телевизије од поверења није био нимало лак задатак. Ипак, успјели смо за кратко вријеме да придобијемо пажњу гледалаца, окупимо врхунски тим и поставимо здрав и квалитетан програм. Уз апсолутан фокус на даље јачање квалитетног и аутентичног програмског садржаја и неопходну реорганизацију пословања, остајемо посвећени нашој визији коју смо имали од почетка рада УНА телевизије, да будемо инспирација и најбољии избор нашим гледаоцима”, изјавио је сувласник УНА телевизије у Србији Срђан Праштало.

“Пренос власништва је завршен и УНА телевизија у Србији наставља даљи рад у оквирима нове власничке и управљачке структуре. Пред нама су нови изазови, структурна и пословна реорганизација која ће имати за циљ јачање и надоградњу у свим аспектима нашег рада и стабилног пословања компаније. Чврсто остајемо посвећени иновативном приступу у понуди програмског садржаја, који ће даље трасирати пут УНА телевизији ка врху медијске сцене Србије”, рекао је сувласник УНА телевизије у Србији Александар Радош.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм