Компјутерско извлачење

Проглашени добитници првог круга наградне игре "Супер Нова година“

  • Извор: ПР
  • 29.12.2023. 14:51

Нова банка, у сарадњи с компанијом Mastercard, организовала је наградну игру за све кориснике Mastercard World Super Nova дебитних и кредитних картица.

Дана 28. децембра 2023. године, организовано је компјутерско извлачење добитника првог круга наградне игре. Путовање у Париз за двије особе добили су Бојана Васиљевић из Модриче те Ајла Тадић из Тузле. Мобилни уређај iPhone 15 добили су Никола Перишић из Гацка и Амсал Делалић из Тузле. Увијачем за косу Dyson Airwrap Airwrap Complete награђени су Невреса Бегић из Лукавца, те Бојан Митровић из Сокоца.

Право учешћа у наградној игри имају сви корисници Супер Нова платних картица, резиденти на територији БиХ, који за вријеме трајања наградне игре изврше минимално три трансакције плаћања у земљи, иностранству или на Интернету, у минималном износу од 20,00 КМ по трансакцији. Три извршене трансакције чине један електронски купон који се укључује у извлачење добитника награда.

Други круг наградне игре "Супер Нова година“ трајаће од 23. децембра 2023. до 23. јануара 2024. године, а извлачење добитника организоваће се 31. јануара 2024. године. Као и у првом кругу, креирање електронских купона вршиће се аутоматски из базе података, те за учешће у наградној игри није потребна додатна пријава. Правила наградне игре доступна су на wеб страници Нове банке www.novabnka.com

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда. Прича прати стјуарте, стјуардесе, механичаре и пилота имагинарне авиокомпаније.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.