Poziv za pomoć: Nestao Nihad Danović iz Bijeljine

  • 12.04.2021. 13:10

Policijska uprava Bijeljina uputila je poziv građanima za pomoć u pronalasku Nihada Danovića /53/ iz Bijeljine čiji je nestanak prijavio brat.

Danović je visok oko 180 centimetara, mršavije građe, plavih očiju, sijede kose i brade, a posljednji put viđen je u jakni svijetlo smeđe boje, sivom džemperu i smeđim cipelama. 

Policija je objavila fotogafiju lica koje se traži, a čiji je nestanak prijavljen 18. marta. 

Danović je rođen u Bijeljini, nastanjena u Ulici vojvode Petra Bojovića, a riječ je o licu koje je evidentirano u Centru za mentalno zdravlje i liječen je u bolnici Jakeš. 

Policija je pozvala građane da na broj telefona 122 ili u najbližoj policijskoj stanici prijave ako primijete lice sa fotografije, ili imaju bilo kakva korisna saznanja koja mogu da pomognu u potrazi. 

Nakon prijave o nestanku pripadnici Policijske uprave Bijeljina preduzimaju sve potrebne mjere, radnje i neophodne provjere u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, kako bi se lice što prije pronašlo.

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Ћирилица

    'Кроз узбудљив, динамичан и непредвидив разговор са различитом палетом гостију - од стручњака и реномираних теоретичара, политичара и функционера, умјетника до естрадних личности открива информације које не објављују ни најскандалознији таблоиди.

  • 16:00 Револуције 1917 (Р)

    Револуције 1917 (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Одметница (12+) (Р)

    Одметница (12+) (Р)

  • 17:50 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.