Реализација практичне наставе

Потписан Споразум о сарадњи између Алтернативне телевизије и Факултета политичких наука

  • Извор: АТВ
  • 20.11.2023. 15:15

Директор Алтернативне телевизије Срђан Кевац и декан Факултета политичких наука проф. др Ранка Перић Ромић потписали су данас у Бањалуци Споразум о сарадњи.

Споразумом о сарадњи биће омогућена реализација практичне наставе за студенте Студијског програма Новинарство и комуникологија, усмјерење Мултимедијално новинарство.

Споразумом ће се обухватити сљедеће активности: креирање и спровођење перманентне едукације и усавршавање стручних радника, провођење заједничких стручних, научних и истраживачких пројеката, међусобна сарадња у унапређењу студијског програма у погледу стицања излазних компетенција свршених студената, као и размјена искустава, остварених резултата и стручне литературе.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм