AMS

Pojačan saobraćaj na izlazu prema Hrvatskoj

  • Извор: АТВ
  • 14.11.2022. 08:02

Na izlazu iz BiH prema Hrvatskoj saobraćaj je jutros pojačan na graničnim prelazima Gradiška, Donja Gradina i Velika Kladuša, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

"Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta", stoji u saopštenju.

U Posavini i Podrinju smanjena vidljivost zbog magle

Jutarnja magla smanjuje vidljivost na putevima u Posavini i Podrinju, ten a planinama, dok se na ostalim putnim pravcima saobraćaj odvija bez ograničenja.

"Izmjene u saobraćaju aktuelne na su dionicama na kojima se izvode radovi. Zbog kvara na vodovodnoj cijevi, saobraćaj se odvija usporeno na dijelu magistralnog puta Prijedor-Sanski Most, u Ulici Kralja Aleksandra u Prijedoru", saopšteno je iz AMS Srpske.

Režim saobraćaja izmijenjen je na magistralnom putu Gradiška-Nova Topola-Klašnice, Sokolac-Podromanija, Banjaluka-Srpske Toplice, Brod na Drini (Foča)-Hum (Šćepan Polje), Čelinac-Kotor Varoš, Teslić-Podjezera, Prijedor-Stara Rijeka, Prijedor-Kozarac, u tunelima Čeljigovići na magistralnom putu Lapišnica-Ljubogošta i u tunelu Stambolčić na putu Pale-Podgrab, na magistralnom putu kod Doboja gdje je u toku gradnja auto-puta.

Izmjene u saobraćaju su i na putevima Stari Ugljevik-Glavičice, u rejonu Starog Ugljevika, Srbac-Gornja Vijaka-Razboj, Razboj-Tedin Han i Tedin Han-Teslić, Foča-Goražde u Filipovićima, Jezero-Šipovo, Ukrina-Gornja Vijaka i Brod na Drini-granični prelaz Hum/Šćepan Polje, kao i na pravcu Laktaši-Srbac.

"Deminerski radovi izvode se na putu Polje-Podnovlje, u mjestu Gornji Božinci, područje grada Derventa, zbog čega dolazi do povremenih obustava saobraćaja", poručuju iz AMS.

Na putnom pravcu Stanić Rijeka-Derventa-granični prelaz Brod kreće se prevoz vangabaritnog tereta, pa se vozačima savjetuje da voze opreznije i poštuju uputstva ovlaštenih lica iz pratnje.

(Foto: AMS Republike Srpske)

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)