Prognoza

Pogledajte kakvo nas vrijeme sutra očekuje u Srpskoj

  • Извор: СРНА
  • 22.02.2022. 14:02

U Republici Srpskoj narednih dana biće promjenljivo vrijeme, na sjeveru i jugu pretežno sunčano, na istoku i u centralnim krajevima sa mogućim padavinama, a u višim predjelima sa snijegom, naročito u subotu.

Sutra ujutro biće umjereno do pretežno oblačno i hladnije, sa slabim mrazom, a na jugu i sjeverozapadu uglavnom vedro. Tokom dana će biti pretežno sunčano na sjeveru i jugu, a na istoku i centralnim krajevima mogući su kraći periodi slabih padavina. U višim predjelima ponegdje će biti slabog snijega.

Minimalna temperatura vazduha biće od minus tri do tri, u višim predjelima od minus osam stepeni, a maksimalna od šest do 13, u višim predjelima od nula stepeni.

Vjetar će biti slab do umjeren sjeverozapadni, na jugu umjeren do jak sjeverni.

U četvrtak, 24. februara, ujutro će biti malo do umjereno oblačno i hladno uz mraz, a na sjeveru i jugu uglavnom vedro. Tokom dana biće pretežno sunčano vrijeme uz malu oblačnost, dok će uveče doći do porasta oblačnosti sa zapada.

Minimalna temperatura vazduha biće od minus četiri do četiri, u višim predjelima od minus osam, a maksimalna od pet do 10, na sjeveru i jugu do 13, u višim predjelima od jedan stepen Celzijusov.

U petak, 25. februara, jutro će biti uglavnom vedro i prohladno uz slab mraz, a u centralnom pojasu i na istoku malo oblačnije. Tokom dana biće toplije, uz postepeni porast oblačnosti sa sjeverozapada. Tokom večeri i noći na zapadu i sjeverozapadu biće kiše, potom uz zahlađenje i snijega. Padavine će se proširiti i na centralne krajeve.

Minimalna temperatura vazduha biće od minus dva do četiri, u višim predjelima od minus šest, a maksimalna od osam do 13, na sjeveru do 16, u višim predjelima od dva stepena Celzijusova.

U subotu, 26. februara, jutro će biti oblačno i hladnije sa kišom u nižim, a susnježicom i snijegom u višim krajevima i na planinama. Tokom dana će i dalje biti padavina, koje uveče i tokom noći postaju intenzivnije na jugu i jugoistoku. Doći će do porasta snježnog pokrivača na planinama, a ponegde će se formirati i u nižim krajevima.

Minimalna temperatura vazduha biće od minus jedan do četiri, u višim predjelima od minus pet, a maksimalna od nula do šest, na jugu do 11, u višim predjelima od minus jedan stepen Celzijusov.

Тагови:
  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм