Moto-klub "Balkanika"

Počela motorijada u Modriči

  • 22.07.2018. 09:03

Defileom gradskim ulicama i rok koncertom lokalnih grupa u Modriči je sinoć počela 16. motorijada, koju organizuje Moto-klub "Balkanika".

Predsjednik "Balkanike" Alem Bećirbašić rekao je Srni da su na susrete stigli bajkeri iz 25 moto-klubova iz Republike Srpske, Federacije BiH, Slovenije, Srbije, Hrvatske, Austrije, Crne Gore, NJemačke, Švajcarske, Makedonije, Italije i Mađarske.

"Do početka susreta u kampu, koji se nalazi u krugu Auto-moto društva Modriča, okupilo se 350 bajkera", rekao je Bećirbašić.

On je istakao da su organizovanu vožnju ulicama grada pozdravili brojni građani Modriče.

Jedan od osnivača i dugogodišnji predsjednik "Balkanike" Sanel Grabovica istakao je da su Modričani odlični domaćini, zbog čega u ovaj grad rado dolaze motocilisti iz susjednih, ali i udaljenih evropskih država.

"Trudimo se da svojim ponašanjem pokažemo da bajkeri nisu `žestoki momci` i opasni učesnici u saobraćaju", rekao je Grabovica.

On je napomenuo da članovi "Balkanike" do sada nisu izazvali nijednu saobraćajnu nezgodu na području Modriče i u okruženju, te da se pridržavaju saobraćajnih propisa, ali i kodeksa ponašanja Kluba koji je osnovan prije 18 godina.

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм