Na tvrđavi Kastel

Otkazan koncert Džale i Bube u Banjaluci

  • Извор: АТВ
  • 06.08.2021. 12:54

Koncert Džale Brata i Bube Korelija zakazan za 13. avgust u Banjaluci, otkazan je.

Saopštenje prenosimo u cijelosti:

"Ovim putem Vas obavještavamo da smo nakon otkazivanja koncerata u Crnoj Gori i Hrvatskoj zbog uvođenja novih epidemioloških mjera i ponovog rasta broja zaraženih virusom COVID-19, kao organizatori ljetne turneje nastupa najpopularnijeg reperskog dvojca Džala Brata i Bube Korelija, donijeli odluku, da privremeno, do potpune stabilizacije epidemiološke situacije u regionu, otkažemo ranije najavljen koncert u Banjaluci zakazan za 13.08.2021. godine", piše u saopštenju te se dodaje:

"Ovim putem se izvinjavamo svim fanovima zbog ove odluke ali smo prinuđeni da zbog svih nepredviđenih okolnosti i izazova koje je donijela pandemija i nemogućnosti da se družimo sa publikom na način na koji smo navikli, otkažemo koncert u Banjoj Luci koji je bio planiran za 13.08. na tvrđavi Kastel. Pratićemo situaciju i nadamo se da ćemo se sa banjalučkom publikom družiti u skorije vrijeme i onda kada se steknu povoljniji epidemiološki uslovi koji ne nose rizik od širenja zaraze prilikom okupljanja naših fanova", poručili su organizatori ljetne turneje koncerata najpopularnijeg reperskog dvojca Džala Brata i Buba Korelija.

Svi oni koji su već kupili ulaznice za banjalučki koncert Džala Brata i Bube Korelija, mogu od danas, uz priloženu ulaznicu, izvršiti povrat novca na prodajnim mjestima: Trg Krajine, Pub 6 i putem prodajnog servisa kupikartu.ba.  

Тагови:
  • 23:15 Добро дошли у Акапулко (16+)

    'Добро дошли у Акапулко' је америчка акциона комедија из 2019. године у режији Ивана Гиљерма.

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм