Vremenska prognoza

Oblačno i suvo, temperatura do 21 stepen VIDEO

  • 04.11.2018. 08:37

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati promjenjivo do pretežno oblačno i suvo vrijeme, samo je ponegdje prije podne u zapadnim krajevima moguća kratkotrajna kiša ili rosulja.

Tokom dana biće promjenjivo i pretežno oblačno i suvo vrijeme, te i dalje toplo za ovo doba godine, mada će biti blagog pada temperature vazduha, izraženije na zapadu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Manje oblaka biće u centralnim, sjeveroistočnim predjelima i na jugu, pa će u tim krajevima biti i sunčaih intervala. 

Duvaće slab, istočni i sjeveroistočni vjetar, na jugu Hercegovine jugoistočni. 

Najviša dnevna temperatura vazduha od 14 na zapadu do 19 na istoku, na sjeveroistoku i jugu 21 stepeni, dok će u višim predjelima biti svježije. 

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, u većini krajevima jutros preovladava pretežno oblačno vrijeme, dok je u Hercegovini sunčanije. 

Na Sokocu je jutros bilo najhladnije gdje su u 7.00 časova izmjerena dva stepena, a samo je za stepen bilo toplije u Kalinoviku. 

U Gacku i Livnu izmjereno je pet stepeni, u Nevesinju šest, na Han Pijesku, u Bileći, Rudom i Bugojnu sedam, na Čemernu, u Višegradu, na Bjelašnici, u Grudama, Sarajevu, na Ivan Sedlu i u Širokom Brijegu osam, u Foči i Srebrenici devet, a u Šipovu deset stepeni. 

U Mrkonjić Gradu i na Mrakovici 11, u Zvorniku, Ribniku, Tuzli i Gradačcu 12, u Bijeljini, Trebinju, Krupi na Uni i Bihaću 13, u Banjaluci, Prijedoru, Brčkom, Mostaru, Novom Gradu, Srpcu i Sanskom Mostu 14, u Doboju 15 i u Neumu 18 stepeni Celzijusovih.

  • 08:00 Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Гола наука, документарни програм

    ' Гола наука, документарни програм

  • 11:30 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.