Banjaluka

NUB RS otvara vrata i ljubimcima, koji su do sada čekali ispred biblioteke dok njihovi vlasnici uzmu željenu knjigu

  • Извор: Агенције
  • 06.12.2021. 08:25

Ljubimci u Narodnoj i univerzitetskoj biblioteci Republike Srpske (NUB RS) u Banjaluci! Da, dobro ste pročitali, NUB RS postaje pet friendly mjesto, a sa ljubimcem ovih dana možete da posjetite biblioteku i da se zajedno fotografišete u prazničnom ambijentu.

Pripremljen je kutak za fotografisanje, a tu su i brojne knjige domaćih i stranih autora koje možete izabrati za čitanje i tako sebi uljepšati posljednje dane 2021. godine. Izbor knjiga je veliki, svi mogu izabrati nešto za sebe, i djeca i odrasli, a vjerujemo da će i kuce i mace, ali i neki drugi ljubimci, uživati u neobičnoj avanturi.

“Na naše zadovoljstvo, ali i na zadovoljstvo naših korisnika Narodna i univerzitetska biblioteka postaje pet friendly prostor. Dosta bibliotekara i korisnika biblioteke ima ljubimce, neki ih ostave pred bibliotekom da bi uzeli knjigu, ali od sada će sa ljubimcem moći da uđu. U prazničnom duhu pred novogodišnje i božićne praznike postavili smo i instalaciju gdje će se svi koji to žele moći slikati u prazničnom ambijentu i okruženi knjigama, ali i sa ljubimcem”, rekla je Ljilja Petrović – Zečić, direktorica NUB RS, za portal Mojljubimac.net.

Prve reakcije na vijest o NUB RS su veoma pozitivne, pohvale stižu od ljubitelja životinja, a direktorica Ljilja Petrović – Zečić ističe:

“Svi ljubimci su nam važni. Kada kažete kućni ljubimac mislite na ljubav, ali onu pravu. Naša poruka je manje zlobe, manje zavisti, više ljubavi”.

Podsjetimo da je radno vrijeme biblioteke od 8 do 19 časova i da su svi dobrodošli.

(Mojljubimac.net)

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.