Октобар је мјесец давања

Нова банка уручила вриједне донације

  • Извор: АТВ
  • 30.10.2023. 15:10

Октобар је мјесец када се обиљежава Свјетски дан хуманитарних акција, чијем обиљежавању се сваке године придружује и Нова банка организовањем активности са циљем подршке заједници у којој послује.

Обзиром да су образовање и млади увијек у фокусу друштвеног одговорног ђеловања Нове банке, Основној школи „Вук Kараџић“ из Бијељине уручено је десет рачунара са мониторима и осталом рачунарском опремом потребном за квалитетно извођење наставе информатике. 

“Надамо се да смо донацијом ученицима ове школе омогућили да усавршавају своје дигиталне вјештине користећи рачунарску опрему, имајући у виду да се настава информатике у протеклом периоду изводила на свега пар рачунара. Нова банка је посвећена процесу дигиталне трансформације и донације рачунарске опреме су нешто на чему интензивно радимо. Наш основни циљ у реализацији активности у октобру јесте помоћ у побољшању услова рада институција које се баве образовањем, културом и хуманитарним радом”, истакао је Стефан Пајић, руководилац маркетинга и корпоративних комуникација Нове банке.

Улажући средства и напоре да се одржи добар континуитет и квалитет у културном раду, Банка је пружила подршку и ЈУ Народној библиотеци „Филип Вишњић“ из Бијељине. Цијенећи показатеље попут рекордног броја чланова и посјетилаца културних догађаја које ова институција организује, те врхунска признања у библиотечко-информационој ђелатности, Банка је донирала пет рачунара који су замијенили постојећу дотрајалу опрему у интернетском кутку. 

“Познавајући чињеницу да Нова банка друштвено одговорно послује и изузетно цијени културу, образовање, рад са ђецом и омладином, користимо ову прилику да им се још једном захвалимо на овој вриједној донацији“, поручила је директорица бијељинске Библиотеке Жељана Арсеновић.

Нова банка током цијеле године предузима бројне активности за добробит појединаца, заједнице, те промоцију позитивних вриједности, а октобар посебно препознаје као мјесец давања.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина