Митар Мићић

Нестао старији мушкарац на подручју Бијељине

  • Извор: АТВ
  • 23.07.2024. 11:14

Митар Мићић (77) нестао је прије три дана на подручју Бијељине и полиција трага за њим.

Наиме, Полицијској станици Бијељина је 20. јула око 14,30 часова, пријављен је нестанак лица Митра Мићића, настањеног у С.Загонима, који се 19. јула око 20,30 часова удаљио од породичне куће у непознатом правцу. 

На основу изјаве сина, који је пријавио нестанак, његов отац је дементан, висине око 170 центиметара, тежине око 60 килограма, сиједе кратке косе-уредно ошишан, очи смеђе. На себи је имао блиједо зелену мајицу, црну тренерку и дубоке радне ципеле.

Полицијска управа Бијељина позива грађане уколико примјете лице са фотографије, или имају било каквих корисних сазнања како би се лице што прије пронашло, информације пријаве лично најближој Полицијској станици или на бесплатан број телефона „122“. 

Након пријаве о нестанку, полицијски службеници Полицијске управе Бијељина, у складу са Упутством о потражној дјелатности, предузимају све потребне мјере и радње и неопходне провјере како би се лице што прије пронашло.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.