МУП ХНК

МУП продаје 192 одузета возила, можете их купити али постоји цака

  • Извор: Црна-хроника.инфо
  • 11.03.2024. 15:17

МУП Херцеговачко-неретванског кантона расписао је јавни позив за продају 192 моторна возила путем лицитације ради уништења као отпад, без права оспособљавања возила за даљњу употребу и регистрацију, методом достављања затворених писаних понуда.

Јавни позив је расписан на темељу Одлуке Владе ХНК о давању сугласности МУП-у ХНК и Рјешења Министарства унутарњих послова ХНК о именовању Комисије за попис привремено одузетих моторних возила смјештених у депозиту полицијских управа Мостар, Чапљина и Коњиц, наводи се у позиву.

Возила се могу прегледати 19. марта од 9 до 12 сати у депозиту на Бишћу Пољу и у кругу ПС Мостар – Југ Буна. Продаја се врши по начелу ”виђено-купљено” без накнадних приговора и жалби.

Сања Маринковић: Пјевачица је убијена послије снимања моје емисије

Сања Маринковић: Пјевачица је убијена послије снимања моје емисије

Право учешћа на лицитацији имају правне особе које су регистроване за д‌јелатност скупљања, обраде и збрињавања отпада и рециклаже материјала, која посједују машину-млин за механичку обраду металног отпада и рециклажу материјала, односно уништење – пресовање возила, а која изврше уплату осигурања 27. марта од 9 до 11 сати у износу од 2.500 марака.

Трудница напала шестогодишњака, пао низ степенице и сломио руку

Трудница напала шестогодишњака, пао низ степенице и сломио руку

Учесницима чије понуде не буду прихваћене уплаћени износ бит ће враћен у року од седам дана након окончања поступка продаје-лицитације.

Отварање понуда одржаће се 27. марта у 12 сати у сједишту МУП-а ХНК.

(Црна Хроника)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм