Бихаћ

Младићи спасили мушкарца из Уне: Док су други сликали, ми смо помагали

  • Извор: Црна-хроника.инфо
  • 18.04.2024. 22:34

У сриједу послијеподне, група младића из Бихаћа показала је храброст и одлучност спасивши мушкарца који се нашао у опасности у хладној ријеци Уни – пише Црна-Хроника.

Албин Мујагић (16), Фарис Дупановић (17) и Един Липовача (16) без оклијевања су реаговали чим су вид‌јели мушкарца како тоне у ријеци. Скочили су у воду и пливали према њему, игноришући властиту безбједност како би спасили живот.

Упркос хладноћи и тешким условима, младићи су успјели стићи до мушкарца и извући га из воде. Брзом реакцијом, успјели су стабилизовати мушкарца док су чекали долазак хитне помоћи.

Ухапшен Сергеј Трифуновић!

Ухапшен Сергеј Трифуновић!

“Мушкарац је упао са бедема у унски канал. Тврди да му се замантало и да је пао у воду, а да га је Уна носила испод моста. Ја и двојица колега, чим смо вид‌јели ситуацију кренули у спашавање.

Мушкарац није могао да плива, тврдећи да су му се згрчиле руке, вајда од хладноће. Такође му се и јакна натопила сва хладном водом, па је сав некако тежак био- Ухватили смо га и успјешно извукли на обалу.

Бумбари способни да преживе под водом до недељу дана

Бумбари способни да преживе под водом до недељу дана

Сви знамо да је Уна прелијепа али и опасна ријека. Поготово на дијеловима гд‌је су брзи канали, уски пролази, гд‌је је јављају као турбине од воде. На овом дијелу, ријека је дубока 2,3 метара. Морам истаћи и суграђанку која му је помогла, тако што му је дала суву од‌јећу и обућу, те позвала Хитну помоћ” – рекао је Албин Мујагић за портал Црна-Хроника.

Човјек нокаутирао дијете на бициклу: Дјечак случајно уплашио жену и њено дијете

Човјек нокаутирао дијете на бициклу: Дјечак случајно уплашио жену и њено дијете

Свједоци ове херојске акције хвале храброст и брзину младића, истичући да су показали изузетну солидарност и хуманост. Ова тројица ученика Машинко-саобраћајне средње школе у Бихаћу показали су важност међусобне подршке и солидарности у тешким ситуацијама.

(Црна Хроника)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.