Пут Горажде - Осјечани

Младићи сами закрпили рупе на путу: Одлучили смо да нећемо више чекати

  • Извор: Црна-хроника.инфо
  • 25.05.2024. 17:59

У једном несвакидашњем потезу, становници малог насеља у БиХ одлучили су да преузму ствар у своје руке и сами санирају рупе на локалној саобраћајници.

Уморни од чекања да политичари испуне своја обећања и поправе оштећени пут, грађани су се организовали, прикупили средства и материјал те властитим трудом осигурали сигурнији пролаз за све возаче.

За овај потез заслужни су Санел Бечић и Адел Шахбаз због којих ће пут Горажде - Осјечани бити сигурније за све – пише "Црна-Хроника".

Ова два младића, по занимању керамичара, одлучили су попунити руке величине и до 20 центиметара а како кажу, нажалост пут је пун таквих удубљена.

Ускоро брошура са именима наводних жртава које су били живе када је отваран меморијални центар

Ускоро брошура са именима наводних жртава које су били живе када је отваран меморијални центар

“Већ годинама смо свједоци неиспуњених обећања и игнорисања наших проблема. Одлучили смо да нећемо више чекати и ризиковати животе у вожњи по оваквим цестама", изјавио је један од иницијатора акције.

Акција је привукла пажњу и других грађана који су се спонтано прикључили, те је заједнички напор резултирао брзо и ефикасно санираним рупама.

Овај потез показао је снагу заједништва и солидарности, те је послужио као примјер да се грађани могу сами организовати и ријешити проблеме.


(Фото: Црна Хроника)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

    '''Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм (Р)

    ' ''Филм (Р)

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.