Валентина Стојановић

Млада умјетница из Добоја сама сашила своју матурску хаљину

  • Извор: АТВ
  • 12.06.2024. 21:03

Валентина Стојановић, дјевојка која се од малих ногу бави умјетношћу, изражава креативност у сваком сегменту.

Она често за себе зна рећи да је другачија, да можда и није толико схваћена у својој средини, али да је то не спречава да сваким даном буде креативнија и успјешнија. 

Своје школовање је започела у Техничкој школи Добој као веома тиха и повучена, а како каже, након четири године стасала је у једну самосталну, комуникативну и посвећену особу.

Круна одрастања, образовања и стасања у одраслу особу јесте матура. Валентина је наравно и за ову пригоду, сама осмислила хаљину, али сама ју је и израдила.

"Још у септембру прошле године, знала сам да је већ вријеме да почнем са прикупљањем идеја, какву хаљину одабрати, какву шминку и фризуру. Ништа нисам препуштала случају, ухватила сам се игле и конца и започела. Моја мајка, велики креативац и ја започеле смо једну велику авантуру. Није било лако, признајем, захтијевало је много времена и стрпљења, али на крају мој труд се исплатио. Мама и ја смо сатима сједиле, шиле, ја сам данима лијепила сваки циркончић и бисер на исту. Одушевљена сам крајњим резултатом. Мени није био циљ да будем најљепша, да моја хаљина буде свима лијепа, ја сам жељела да се тај дан осјећам поносно и посебно, да будем своја и да том хаљином озваничим крај свог дјетињства и школовања", рекла је Валентина.

Поред креативности, Валентина је до сада била учесник десетине изложби, колонија, манифестација, организатор многобројних хуманитарних акција.

Поред дивне креације, важно је напоменути да су фотографије настале под објективом младог добојског фотографа, Северина Тодоровића. 


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм

    'Филм

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Тајне музеја

    'Тајне музеја

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.