Мајци петоро дјеце треба помоћ: Кристина се бори упркос лошим прогнозама

  • Извор: Агенције
  • 20.10.2024. 17:27

Кристина Јоцић (31), мајка петоро деце из села Кусадак код Младеновца, обољела је од канцера који је метастазирао и хитно јој је потребна помоћ.

Њен супруг Далибор не може од своје скромне плате да издржава дјецу и да финансира њено лијечење.

Тешка судбина задесила је скромну породицу Матовић, пошто је мајка три дјечака и двије дјевојчице, Кристина, обољела од канцера.

Породица једва саставља крај с крајем, а недостаје им апсолутно све – гардероба, храна, пелене, средства за личну хигијену, школски прибор… Њихов отац, а Кристинин супруг ради приватно, али његова скромна примања не могу да покрију све породичне и новонастале трошкове око Кристининог лијечења.

Из жеље да помогне баки Андреј одлучио да похађа два разреда одједном

Из жеље да помогне баки Андреј одлучио да похађа два разреда одједном

Кристини је прошле године у марту откривен тумор, пред рођење петог дјетета. Тада јој је дијагностикован карцином дојке, који је сада у четвртом стадијуму. Почетком овог мјесеца сумња се да се тумор проширио на врат, пазух и на кожу. Сумња се да је метастазирао и на мозак.

Породица отплаћује кредит, а Кристини је само за лијекове потребно око 9.000 динара недјељно, па не може да помисли на природну терапију за јачање имунитета која кошта скоро 100.000 динара. Често оба родитеља легну гладна, да би њихова дјеца имала.

Велику акцију за ову породицу организује хуманитарно удружење "Не игнориши“ из Челарева, а предсједник удружења Драган Ступар каже да је вријеме пресудно с обзиром да су Кристини љекари дали свега шест мјесеци живота. Ипак, она се бори и не одустаје.

Помозимо Кристини:

уплатама из Србије на рачун удружења "Не игнориши" Челарево 340-1000138855-72 Ерсте Банк Србија, донација за Кристину.

А Кристину можете лично контактирати на број телефона 00381 61 23 36 428.

Ко је Нада која је оставила читуљу Гадафију: Вољена Кћерка Либије

Ко је Нада која је оставила читуљу Гадафију: Вољена Кћерка Либије


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: