Невријеме

Нормализовано снабдијевање електричном енергијом у Козарској Дубици, грађани пријављују штете

  • Извор: СРНА
  • 01.07.2024. 21:29

У Козарској Дубици нормализовано је снабдијевање електричном енергијом, након прекида усљед олујног невремена праћеног градом.

Невријеме са крупнијим градом захватило је подручје општине Козарска Дубица око 18.30 часова, а град и вјетар причинили су штету на јавним и приватним објектима, аутомобилима, дрвећу, усјевима.

Струје поново има од 20:40 часова.

Старјешина Територијалне ватрогасно-спасилачке јединице Козарска Дубица Мирко Марин потврдио је да грађани пријављују штету на кућама и аутомобилима, а да је у невремену оштећено и дрвећа.

Директор Центра за информисање и културу Дијана Кондић потврдила је Срни да је у невремену оштећен објекат спортске дворане у Козарској Дубици гдје је поломљено седам метара стакла, док су у Спортском центру "9. јануар" оштећена стабла.

Због невремена је отказано најављено отварање Петровданског турнира у малом фудбалу на отвореном.

Због велике количине падавина, вода се задржала на градским улицама, а поломљене су гране дрвећа у градском дијелу општине.

Екипе Ватрогасно-спасилачке службе су на терену.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: 1992 (16+)

    ''Серија: 1992 (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм