Вријеме

Ипак зима или прољеће: Погледајте прогнозу до сриједе

  • Извор: АТВ
  • 23.12.2023. 08:27

Данас се у БиХ очекује умјерено до претежно облачно вријеме.

Локално слаба киша је могућа на крајњем сјевероистоку Босне.

Вјетар слаб промјењивог смјера. Дневна температура од 8 до 14, на југу и сјеверозападу земље до 17 степени.

Метеоролози су објавили прогнозу до сриједе, а у наставку погледајте да ли нас ипак очекује зима или, ће пак бити прољећне температуре.


Фингирао судар с теретњаком како би наплатио осигурање

Фингирао судар с теретњаком како би наплатио осигурање

За сутра се прогнозира сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност. Прије подне по котлинама Босне и уз ријечне токове може бити магле. Вјетар слаб јужни и југозападни. Јутарња температура од 2 до 8, а дневна од 10 до 16 степени Целзијуса.

Слично се очекује и у понедјељак - сунчано уз малу до умјерену облачност. У јутарњим сатима по котлинама Босне и уз ријечне токове може бити магле. Вјетар слаб до умјерен јужни и југозападни. Јутарња температура од 4 до 10, а дневна од 10 до 16, на сјеверу Босне до 18 степени.

У Херцеговини и на југозападу Босне у уторак ће бити умјерено до претежно облачно вријеме, локално са слабом кишом послије подне и током ноћи. У остатку земље сунчано, уз постепено наоблачење у другом дијелу дана. Прије подне по котлинама Босне и уз ријечне токове може бити магле. Вјетар слаб до умјерен јужни и југозападни. Јутарња температура од 2 до 8, на југу до 10, а дневна од 10 до 16.


Народна скупштина расписала тендер за набавку два возила

Народна скупштина расписала тендер за набавку два возила

Јутро ће у сриједу бити умјерено до претежно облачно, уз постепено смањење наоблаке током дана. Вјетар слаб промјењивог смјера. Јутарња температура од 2 до 8, на југу до 10, а дневна од 8 до 14, на југу до 16.

Пратите нас и путем Вибера