Вријеме

Хоће ли бити падавина: Објављена прогноза до петка

  • Извор: АТВ
  • 26.03.2024. 10:55

Метеоролози у БиХ су објавили временску прогнозу до петка, а у наставку погледајте да ли ће се топло вријеме задржати, или ће ипак бити падавина.

У сриједу се очекује умјерено до претежно облачно вријеме. Повремени локални пљускови се очекују на подручју Херцеговине и југозападу Босне.

Током ноћи на четвртак киша се очекује широм земље. Вјетар умјерене јачине јужног смјера, повремено са јаким ударима југа. Јутарња температура већином између 5 и 10, на југу земље до 12, а највиша дневна температура углавном између 15 и 22 степена.

Падавине се очекују у јутарњим сатима у четвртак, а помјераће се са запада према истоку земље. Након тога се очекује престанак падавина и смањење облачности.


Сви бенефити зелене салате

Сви бенефити зелене салате

Вјетар умјерене јачине, повремено са јаким ударима, јужног и југозападног смјера. Јутарња температура већином између 6 и 11, а највиша дневна температура углавном између 13 и 20 степена.

Мало до умјерено облачно прогнозира се за петак. Понегдје у јужним и западним подручјима уз нешто више облака може пасти и мало кише.

Вјетар умјерен на моменте и појачан јужно смјера. Јутарња температура већином између 6 и 11, а највиша дневна углавном између 16 и 22 степена.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм