Временска прогноза

Ево какво нас вријеме сутра очекује

  • Извор: СРНА
  • 10.05.2024. 15:25

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује претежно сунчано и мало топлије вријеме, уз дневни развој облачности и могућу слабу кишу понегдје.

У ранијим јутарњим часовима уз ријеке и по котлинама могућа је магла, док се током ноћи и јутра на недјељу очекује пораст облачности, прво на западу, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен сјеверни вјетар, а у Херцеговини слаба до умјерена бура, повремено појачана.

Јутарња температура ваздуха износиће од седам до 13, у вишим предјелима од пет, а дневна од 20 до 26, у вишим предјелима од 15 степени Целзијусових .

У Српској и ФБиХ данас преовладава умјерено до претежно облачно вријеме, локални пљускови су регистровани у централним, источним и сјевероисточним подручјима, а у Херцеговини је преовладавало сунчано уз малу до умјерену облачност, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница три, Хан Пијесак 11, Калиновик 12, Кнежево, Соколац и Чемерно 13, Сарајево 14, Сребреница 15, Гацко 16, Дринић 17, Зворник, Вишеград, Рудо и Фоча 18, Мркоњић Град 19, Добој и Рибник 20, Бањалука, Бијељина, Билећа и Србац 21, Приједор, Требиње и Нови Град 23, Мостар 24 и Неум 26 степени Целзијусових.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:50 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.