Evo kakvo nas vrijeme danas očekuje

  • 19.02.2021. 07:32

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas se očekuje toplo vrijeme za ovo doba godine uz najvišu dnevnu temperaturu oko 14 stepeni Celzijusovih.

Tokom dana preovladavaće pretežno oblačno vrijeme uz kraće sunčane intervale, a mjestimično je u centralnim krajevima moguća i koja kap kiše, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab do umjeren zapadni i jugozapadni vjetar.

Dnevna temperatura vazduha od pet do 11, na sjeveru oko 14, a na planinama od jedan stepen Celzijusov.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavioda, jutros je umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Najhladnije je na Sokocu i Bjelašnici gdje je jutros u 7.00 časova izmjereno minus pet stepeni Celzijusovih, zatim u Gacku i Bileći gdje je bilo minus četiri, na Han Pijesku i na Čemernu minus tri, te u Srebrenici, Nevesinju i Sarajevu minus dva stpena.

U Banjaluci, Prijedoru, Novom Gradu, Šipovu, Kalinoviku, Rudom, Foči i Tuzli je nula stepeni, u Drvaru, Mrkonjić Gradu, Doboju, Zvorniku, Višegradu i Mostaru jedan, u Trebinju i zenici dva, na Mrakovici i u Bijeljini tri, u Ribniku i Srpcu četiri, u Neumu pet, dok je u Bihaću jutros devet stepeni Celzijusovih. 

Тагови:
  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм