Временска прогноза

Ево какав ће бити почетак седмице у Српској

  • 03.12.2023. 14:02

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити претежно сунчано и хладно, а послије подне очекује се постепено наоблачење.

Ујутру ће бити ведро и хладно уз мраз. На југу се током цијелог дана очекује углавном сунчано вријеме, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Анђела из Угљевика побиједила леукемију: Сада слави два рођендана

Анђела из Угљевика побиједила леукемију: Сада слави два рођендана

Вјетар ће бити слаб до умјерен, сјеверних смјерова.

Јутарња температура ваздуха биће од минус седам до минус три, на југу до три степена Целзијусова, у вишим предјелима од минус 12, а највиша дневна од минус два до пет, на југу до 10, у вишим предјелима око нула степени Целзијуса.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, данас је прије подне било претежно облачно вријеме, локално са слабим снијегом или на југу са слабом кишом. У другом дијелу дана облачност се постепено смањивала.

Афричка куга свиња се појавила у још једној општини у Српској

Афричка куга свиња се појавила у још једној општини у Српској

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус 12, Хан Пијесак минус четири, Соколац, Калиновик, Кнежево минус три, Гацко, Чемерно минус два, Сарајево, Мркоњић Град нула, Шипово, Сребреница, Рудо, Вишеград један, Фоча, Рибник, Тузла, Бугојно, Бихаћ два, Бањалука, Билећа, Добој, Приједор, Србац, Ливно три, Бијељина, Зеница четири, Нови Град пет, Требиње седам, Мостар осам, Неум 10, Широки Бријег 11 степени Целзијусових.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм