Uskoro useljenje

Doboj dobija novu zgradu Policijske uprave

  • 25.12.2018. 19:41

Početkom iduće godine Policijske stanica za bezbijednost saobraćaja Doboj 1 useliće u nove prostorije.

Zgrada vrijedna dva miliona maraka, zamjeniće objekat uništen u poplavi. Nakon opremanja biće useljena. 

"Trenutno je u toku isporuka informatičke opreme, najmeštaj je stigao još dio namještaja treba da stigme, jedan dio specijalističke oprema za opremanje prostorija za smještaj lica lišenih slobode još trebamo završiti", istakao je Dmitar Vraćar, načelnik PU Doboj.  

Gradska uprava pomogla je izdavanjem potrebne dokumentacije. Obećavaju podršku kako bi i Jedinica za podršku i Policijska stanica Doboj 2 dobile bolje uslove za rad. 

"Grad će tražiti i iznaći određena rješenja vezana za lokaciju za sve ono što je potrebno, dozvole, projekat. U narednom periodu sjednica Vlade RS će se održati u Doboju početkom februara i mi ćemo aplicirati i prema MUP-u", istakao je Boris Jerinić, zamjneik gradonačelnika Doboja. 

Policija i gradska uprava zajednički će realizovati i projekat video nadzora na gradskim saobraćajnicama. Urađen je elaborat, ugovor vrijedan 350 hiljada maraka je potpisan, a izvođač izabran. Na nekoliko lokacija radi se testiranje sistema.
 

Тагови:
  • 08:00 Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Гола наука, документарни програм

    ' Гола наука, документарни програм

  • 11:30 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.