10. и 11. март

Упозорење РУЦЗ: Стиже невријеме!

  • Извор: СРНА
  • 08.03.2024. 20:34

Републичка управа Цивилне заштите позвала је становништво да у недјељу и понедјељак, 10. и 11. марта, пажљиво планира боравак на отвореном и заштити имовину због најављеног олујног вјетра.

Из Републичке управе наводе да се у недјељу, према прогнози метеролога, очекују удари од 40 километара на час на сјевероистоку Републике Српске, у Семберији и Посавини до 80 километара, а у вишим предјелима у Крајини и Херцеговини и до 90 километара на час.

Вјетар ће током ноћи слабити на сјеверу, али ће у осталим крајевима бити јак до олујни, док ће у понедјељак ујутро и од средине дана ослабити у свим предјелима.

Гром ударио у авион с 400 путника

Гром ударио у авион с 400 путника

Очекују се удари од 40 до 70 километара на час, у вишим локалитетима у Херцеговини мјестимично и изнад 80 километара, док се слабији вјетар очекује уз ријеку Саву.

Из Републичке управе Цивилне заштите истичу да у контакту са локалним надлежним службама прате ситуацију.

Власник

Власник "Нешковић пумпи" мора да исплати 5.000 КМ раднику због злостављања


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок