Прогноза

Чак минус 6 измјерено у дијелу БиХ - стиже нови снијег

  • Извор: АТВ
  • 19.04.2024. 08:57

Јутрос је у БиХ било умјерено до претежно облачно вријеме.

Најхладније је било на Бјелашници гдје је измјерено чак минус 6 степени Целзијуса.

Температуре зрака у 8 сати: Иван Седло 0, Соколац 2, Бугојно и Дрвар 3, Бихаћ, Сански Мост, Сарајево и Сребреница 4, Бањалука 5, Добој, Ливно, Тузла и Зеница 6, Градачац 7, Требиње 9, Широки Бријег 10, Неум 11, Мостар 12 степени. 

Данас се у Босни и Херцеговини очекује умјерено до претежно облачно вријеме. Током послијеподнева смањење облачности. Нешто мање облачности се очекује на југу. Вјетар већином слаб сјеверног смјера. На подручју Херцеговине и југозападне Босне умјерено јака бура.


Први снимак пада руског бомбардера

Први снимак пада руског бомбардера

Највиша дневна температура углавном између 10 и 16, на југу земље до 19 степени.

Метеоролози за суботу прогнозирају ново наоблачење прије подне које ће условити слабу кишу, на планинама слаб снијег. Јаче падавине су током ноћи на недјељу. Вјетар слаб сјеверног и сјевероисточног смјера. Јутарња температура већином између -1 и 3, на југу до 7, а највиша дневна температура углавном између 11 и 16, на југу земље до 18 степени. 

Облачно вријеме прогнозира се за недјељу. У Босни ће падати сусњежица или снијег, а у низијама може падати и киша. У Херцеговини ће већином падати киша, а снијег ће падати на планинама. Вјетар слаб до умјерене јачине сјеверног и сјеверозападног смјера. Јутарња температура већином између 0 и 5, на југу земље до 9, а највиша дневна температура углавном између 3 и 7, на југу земље до 12 степени.


Неко заборавио 1.500 евра на банкомату - власник мора доказати да је његов

Неко заборавио 1.500 евра на банкомату - власник мора доказати да је његов

Претежно облачно очекује се и у понедјељак. Слабије падавине су могуће у јутарњим сатима на сјеверу Босне. У Херцеговини сунчано уз малу до умјерену наоблаку. Вјетар слаб до умјерене јачине западног и сјеверозападног смјера. Јутарња температура већином између -2 и 3, на југу земље до 6, а највиша дневна температура углавном између 4 и 9, на југу земље до 16 степени, јавља Федерални хидрометеоролошки завод.

Пратите нас и путем Вибера