ATV

Nagrada "Jablan" za veterana

Bik Žujica ponovo pobijedio na Kočićevom zboru

  • 25.08.2019. 22:01

Bik Žujica, vlasnika Ante Tubića iz Mrkonjić Grada, pobjednik je ovogodišnje koride na Kočićevom zboru u teškoj kategoriji i dobitnik nagrade “Jablan”.

Žujica je svom vlasniku donio je novčanu nagradu od četiri hiljade KM, a veći dio tog novca će, po tradiciji, biti potrošen pod šatorima, na čašćavanje povodom pobjede.

Srećan je večeras bio i bik Mrki, vlasništvo Mesne industrije “Bajra” iz Travnika, koji je pobijedio u srednjoj kategoriji. I Mrki je osvojio titulu “Jablan” i donio gazdama tri hiljade KM nagrade.

Dok su bikovi Mesne industrije “Bajra” od početka koride svrstavani među favorite, Tubićev Žujica se nije spominjao kao potencijalni pobjednik, možda zato što se radi o pravom veteranu, pa se vjerovalo da neće izaći na kraj sa mlađim konkurentima. Naime, Žujica je već osvojio nekoliko značajnih trofeja, a nagradu “Jablan” je osvojio i prošle godine.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм