Шеф Клуба посланика СНСД-а

Вулићева поручила Исаку: Не глуми баба Вангу, Српска је вјечна, а све друго је релативно

  • Извор: СРНА
  • 14.11.2023. 10:41

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић поручила је Рами Исаку да једном научи да његова позиција министра унутрашњих послова ФБиХ подразумијева и да почне да ради и да се бави својим ентитетом, а за почетак му препоручујем да обиђе муџахединска насеља која су преплавила Федерацију.

"Има Рамо посла у том, како га називају, 'већем ентитету' и када је ријеч о разним облицима криминала, а уз ту часну и захтјевну позицију министра унутрашњих послова никако не иде да глуми баба Вангу и пророчицу", нагласила је Вулићева.

Она је рекла да Република Српска има своје руководство, институције и своје бираче који редовно излазе на изборе и бирају представнике Р

"Рамо баци кашике и хоџине записе, већ се прихвати посла на који те је и твој син изабрао и не брукај се више, а ни сина. Престани се бавити Републиком Српском и нашим предсједником. Знамо да вам је Милорад Додик болна тачка, и биће још годинама, јер ће и тада бити на политичкој сцени и на највишим функцијама јер га народ у Српској воли и јер му вјерује, на велику жалост сарајевске котлине, али вам ту не можемо помоћи", истакла је Вулићева.

Реагујићи на изјаву Исака да ће за седам година Додик имати 71 годину и да ће их можда, како је рекао, дочекати у затвору, Вулићева је рекла да би прије Исак требао да размисли гд‌је ће он бити за седам година, јер је врло упитна његова будућност с обзиром на све што је "поштено" стекао.

"Не знам уопште ко је Рамо да броји године и крвна зрнца предсједнику Републике Српске. Подсјетићу га само да Доналд Трамп има 77 година и биће поново предсједник САД, Владимир Путин има 71 годину и предсједник је Руске Федерације, а Милорад Додик кад буде имао 71 годину биће сигурно предсједник слободне, независне, самосталне Републике Српске", нагласила је Вулићева.

Она је истакла да је "Рамина унитарна БиХ немогућа, садашња БиХ пролазна, дејтонска БиХ могућа, а једино је Република Српска вјечна - све друго је релативно".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: