Шеф Клуба посланика СНСД-а

Вулићева Исаку: "Инстаграм" министре, не брини ти за Парламентарну скупштину БиХ, бави се својим послом

  • Извор: СРНА
  • 05.02.2024. 16:31

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је да Рамо Исак има укључене нотификације на мобителу на помињање имена српских политичара, те да нема другог објашњења за његове свакодневне изјаве.

Вулићева је истакла да без икаквих стварних надлежности у ресору који као води, Исак се бави свим осим својим послом.

Она је нагласила да се у рад и акте Парламентарне скупштине БиХ Исак разумије толико да нису стигли да му напишу да посланик има право на слободу дјеловања и изражавања, као и да је дужан бавити се питањима од политичког и јавног интереса.

"Шта је радим и говорим испред Суда је начин испољавања политичког и јавног интереса. Овај монтирани процес је питање свих питања, 'Инстаграм' министре. Не брини се ти за углед Парламентарне скупштине БиХ него гледај шта ћеш и како ћеш у Федерацији, мада одговорности неке према бирачима и немаш јер те нису они ни бирали нити подржали", истакла је Вулићева за Срну коментаришући Исаков захтјев за покретање поступка против ње због, како је навео, понашања испред Суда БиХ јер је, како он сматра, "нарушила углед Парламентарне скупштине БиХ".

Она је нагласила да је чињеница само једна а то је да се суди Србима. 

"Суди се предсједнику Републике Српске и реализује се (Мајкл) Марфијев сценарио истребљења српског народа. Неко ко има врло дискутабилну ратну прошлост, а скида главу предсједнику Српске што ради Сена Узуновић, најмање што заслужује је најчешћа балканска псовка", истакла је Вулићева.

Пратите нас и путем Вибера