Шеф Клуба посланика СНСД-а у ПД ПС БиХ

Вулић за АТВ: Шмит ауторитет нема ни код куће

  • Извор: АТВ
  • 30.09.2023. 20:45

Шеф Клуба посланика СНСД-а у ПД ПС БиХ Сања Вулић, гостујући у Централним вијестима АТВ-а, казала је

"Ми као добри домаћини ћемо испратити Шмита, онако, врло помпезно и срећно. Не знам само шта Кристијану Шмиту није јасно. Ја разумијем да је 50.000 марака које сваки мјесец добија на свој рачун, јако импресивно и да је овдје јако ушушкан и да му прија да борави на нашим просторима, нарочито јер покушава да наметне ауторитет којег нема ни код куће. Видјели смо кроз разне прилоге из Њемачке, шта они мисле о њему. Драго ми је да су се и друге институције укључиле у доказивање да је он заправо само туриста који не поштује ни законе БиХ. Вјерујем да ће, ако не схвати сам да овдје није добро дошао, да ће након истражних радњи које раде обавјештајне службе, сам рећи да је вријеме да оде одавдје и потражи негдје друго срећу. Он је овдје показао да апсолутна незналица за било шта", истиче Сања Вулић.

Она истиче да су притисци страних фактора на Српсу и њене инстицуије свакодневно све већи и већи.

"Република Српска се заиста налази у изазовном времену. Никада нису били већи притисци на институције Републике Српске. Имали смо прилику да видимо да је на посљедњем засједању ПД ПС БиХ, била наметнута тема од стране СДА, о томе како су угрожени Бошњаци повратници у Српској, што је апсолутно нетачно. То смо аргументима и доказима доказали. То су све кораци и сценариј страних фактора који јуришају на институције Републике Српске и на предсједника Српске", додаје Вулић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Емисија: На ивици терена

    У првом издању специјалних емисија #наивицитерена посвећених спектакуларном ХЕКТОР ФАЈТ НАЈТ 5, који ће 6. септембра у дворани Борик окупити четворицу кикбоксера у категорији до 86 килограма, упознајте првог борца, Срђана Шућура!

  • 21:00 Филм: Љубавна пјесма за Бобија Лонга (12+)

    Филм: Љубавна пјесма за Бобија Лонга (12+)

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    Серија: Црна Гуја (12+)

  • 23:05 Ноћни програм

    Ноћни програм