Шеф Клуба посланика СНСД-а у ПД ПС БиХ

Вулић: Умјесто што се шепури по институцијама, Марфију је боље да се затвори у своје одаје до одласка из БиХ

  • Извор: СРНА
  • 16.04.2024. 16:39

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је да би био ред да Мајкл Марфи бар сада, уочи повратак тамо одакле је дошао, обавља послове амбасадора, а не да се шепури по институције са нивоа БиХ које немају везе ни са дипломатијом, нити са његовом земљом.

- Шта Марфи данас ради са директором Агенције за идентификациона документа, евиденцију и размјену података БиХ /Алмиром Бадњевићем/ у сједишту ове институције у Бањалуци!? Какве сада прикупља податке одлазећи амбасадор и зашто баш у тренутку када је замјеник директора ове агенције /Петар Билчар/ одсутан - упитала је Вулићева.

Она је нагласила да је Мајкл Марфи највећи проблем БиХ и највећи рушитељ Дејтонског споразума који из дана у дан урушава дејтонску БиХ.

Марфи тихо дошао у Бањалуку, није хтио да одговара на питања АТВ-а

Марфи тихо дошао у Бањалуку, није хтио да одговара на питања АТВ-а

Вулићева је рекла да Марфи, иако већ на излазним вратима БиХ, наставља да обмањује Бошњачке и да им даје лажну наду да ће им он, уз помоћ туристе Кристијана Шмита и појединих земаља чланица УН, остварити ратни сан и створити унитарну БиХ, што се, за његову информацију, никада неће десити.

- Боље би му било да још ово мало мандата што му је преостало у БиХ не излази из својих одаја и на тај начин бар мало спере љагу са свог имена и своје срамне дипломатске каријере. Једино по чему ће остати упамћен јесте да је Мајкл Марфи највећи рушитељ дејтонског уређења БиХ и сваког дијалога и договора домаћих политичара, као и највећи мрзитељ Срба. Зато му желимо срећан пут и да се више никада не врати на ове просторе, ни туристички, ни у пролазу - поручила је Вулићева за Срну.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм