Представнички дом

Вулић: Српски народ ће дати суд о климоглавцима из СДС-а и ПДП-а

  • Извор: СРНА
  • 31.10.2023. 17:19

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је Срни да српском народу и Републици Српској не требају никакви непријатељи, нити странци, све док постоје издајничке странке СДС и ПДП.

Вулићева је истакла да су посланици Клуба СДС-ПДП-За правду и ред данас, у сред Сарајева покушали да изведу немушти, јадни и биједни перформанс, који само потврђује да није њима до Републике Српске и српског народа, већ до мало власти.

"Само ме занима како ће ти људи, за које сам сматрала да су иоле озбиљни, с обзиром на њихове године, а не на политичку каријеру, јер је ни немају, вечерас, сутра, прекосутра доћи у Источно Сарајево, Бањалуку, Пале и погледати у очи својим суграђанима и својим бирачима који су их довели у заједничке институције", рекла је Вулићева.

Нажалост, рекла је она, још једном су показали да су спремни преко мртвих да газе да би се дочепали сарајевских фотеља.


Сјекиром ударио човјека у главу

Сјекиром ударио човјека у главу

"Ти исти би не сутра, већ колико је сад и одмах потписали да се одричу Републике Српске, њених институција, имовине, гробова српских јунака само да се дочепају власти. И доста је више њиховог позивања на то да је СДС државотворна странка. На ловорикама оних који су почетком 1992. године одлучно рекли НЕ понижавању, сатанизацији и угњетавању Срба, не могу да живе издајници српског народа.

Не брукајте ондашњи СДС који није био странка већ народни покрет, не брукајте Радована Караџића, Момчила Крајишника, Алексу Буху, Николу Кољевића, Биљану Плавшић и многе тадашње српске интелектуалце, наше борце и ствараоце Републике Српске, ви дојучерашњи власници бутика и вође навијачких група. Срам вас било чиме се служите у вријеме када се боримо да сачувамао нашу светињу Републику Српску", поручила је Вулићева.

Она је упитала зар тим индивидуама толико стало до свјетла камера и блицева, до властитих примања да су спремни тако ниско да падну у очима свог народа, мајки које кости својих синова још траже по сарајевским јамама.


Пуцњава у Сарајеву, једна особа убијена

Пуцњава у Сарајеву, једна особа убијена

"Срамота ме је с ким живим у Републици Српској, и дишем исти ваздух. Само ви, перфидни издајници, радите свој посао, климајте главом Кристијану Шмиту, Мајклу Марфију и иним српским непријатељима, а народ и Република Српска ће дати свој суд.

Партије које представљате ионако постоје само још у траговима, а послије овог срамног чина у Сарајеву и отвореног додворавања страним амбасадорима, вашим менторима и муслиманским пријатељима, чини ми се да ће вам преостати само да угасите свјетло и ставите кључ у браву партијских просторија", поручила је Вулићева.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: