"Рамо може само да сања такву подршку"

Вулић: Исак може да ради само у осредњој сеоској теретани, срамота да прича ишта о Додику

  • 30.10.2023. 15:49

Шеф Kлуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић истакла је да је срамотно да "набилдана индивидуа Рамо Исак, која може да ради само у осредњој сеоској теретани, говори било шта о легитимно изабраном предсједнику Републике Српске, искусном и озбиљном политичару који је је на политичкој сцени већ деценијама и ужива такву подршку својих бирача коју Исак може само да сања.

Реагујући на изјаву Исака у којем је изнио низ неаргументованих оптужби и увреда на рачун предсједника Српске и чланова његове породице, Вулићева је одговорила да је овакав срамни јавни иступ Исака још један аргумент зашто је потребан строжи закон о клевети у БиХ.

"Kада је већ нашао за сходно да без имало стида прозива дјецу и мајку Милорада Додика, поручила бих Рами да се мало замисли како је добио позицију министра и гдје је он удомио своје синове, а јавности да саопшти колико се обогатио у посљедњих пар година и како ради фирма која се води на његовој супрузи", нагласила је Вулићева за Срну, упитавши шта би Рамо био да му није било "златне руке" сина да гласа за тату.

Она је истакла да се на сваку глупост не може одговорити господском ћутњом, јер од Исака сваки дан стиже нова глупост, све гора од горе.

"Kомплекси га разарају. Политички неизграђена и ничим изазвана федерална смлата у недостатку лајкова и пажње, упркос спонзорисаним објавама на Инстаграму, не зна како да излијечи своје комплексе па покушава глупим и неумјесним коментарисањем Милорада Додика, јер зна да само тако може изавати пажњу јавност. Више не зна шта ће од себе па је почео да прозива и мајку предсједника Додика, која може само да буде поносна на свог сина", рекла је Вулићева.

Kако је та индивидуа постала федерални министар, додала је Вулићева, то је питање за грађане Федерације и његовог сина који је гласао за тату да постане то што је постао, али и странце који оваквим као што је он аплаудирају и највише их воле јер је с њима и најлакше управљати и манипулисати.

"Пали ротације, Рамо, и уживај у ситкому званом случајни федерални министар унутрашњих послова. Тиме што себи даје за право да коментарише предсједника Републике, можда Рамо добије и које тапшање по рамену од својих налогодаваца, јер је то максимум максимума који може извући својом памећу док шени од среће", оцијенила је Вулићева.

Пратите нас и путем Вибера