Poslanik SNSD-a u PD PS BiH

Vulić: SDS i PDP pokazali pravo lice i otkrili neraskidive veze sa političkim Sarajevom i međunarodnom zajednicom

  • Извор: АТВ
  • 19.06.2022. 22:47

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić kazala je da su SDS i PDP novim spinovima i lažima pokazali svoje pravo lice te jasno otkrili neraskidive veze sa političkim Sarajevom i međunarodnom zajednicom.

“PDP i SDS nakon što su pokazali svoje pravo lice građanima Republike Srpske koje se ogleda u neraskidivoj vezi sa političkim Sarajevom i međunarodnom zajednicom, pokušavaju na najperfidniji način lažno se dodvoriti Srbiji. Jasno je da građani Republike Srpske najviše emocija imaju ka Srbiji, pa Šarović i Borenović pokušavaju probuditi emocije koje lično nikada imali nisu. Sem ako se radi o novcu i nekretninama”, istakla je Sanja Vulić.

On je dodala da SNSD nema izvođače radova, te da je ta stranka zahvalna predsjdniku Srbije zbog zalaganja za interese Srba na Balkanu, te isto tako na iskrenoj i bratskoj ljubavi upućenoj građanima Srpske.

“SNSD nema nikakve izvođače radova, naročito ne one koji grade stanove po Beogradu, a koje Šarović ne prijavljuje. SNSD je zahvalan predsjedniku Aleksandru Vučiću koji se zalaže za interese Srba na Balkanu, a posebnu zahvalnost predsjedniku Vučiću upućujemo na iskrenoj, bratskoj ljubavi koju pokazuje ka građanima Republike Srpske. Šarović i Borenović to ne mogu razumjeti jer ko voli, taj ne izdaje, zato njima ostaju samo i isključivo spinovi i laži. Što nakaradnije, to nagrađenije od dijela međunarodne zajednice i političkog Sarajeva”, navela je Vulićeva.

Pročitajte i:

Šulić: Tužno je gledati kako se opozicija u Srpskoj dodvorava Vučiću


Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић