Шеф Клуба посланика СНСД-а

Вулић: Сарајево није сигурно мјесто за предсједника Српске

  • Извор: СРНА
  • 27.03.2024. 16:47

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је да Сарајево није сигурно мјесто за предсједника Републике Српске Милорада Додика и имајући у виду да је објелодањена могућност атентата, не чуди ни нови сценарио за киднаповање.

- Када сам рекла да се спрема атентат на предсједника Републике Српске, из другог ентитета могли смо само чути осуде. Мој извор из кругова америчке Амбасаде отворено ми је рекао: "Ријешићемо се Додика на овај или онај начин'. Уз све то, испред Суда БиХ посјечена су здрава стабла, а ни данас се не зна по чијем налогу" - истакла је Вулићева и захвалила предсједнику Србије Александру Вучићу, сенатору Српске Александру Вулину и безбједносним структурама Републике Србије на информацијама у вези са новим могућим сценаријом.

Она је поручила да Срби нису кукавице, нити поданици.

- Нећемо поклекнути било да се пријети, пуца, одрубљује глава... Српски понос и љубав надјачаће мржњу Мајкла Марфија и Кристијана Шмита - истакла је Вулићева поводом Вулинове изјаве да је у току финализација завјере против Републике Српске и Србије и да они који иза тога стоје хоће да киднапују предсједника Милорада Додика и униште Српску.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм