ПД ПС БиХ

Вулић: Рамо Исак је само политички лузер

  • Извор: СРНА
  • 04.12.2023. 14:44

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је да би федерални министар унутрашњих послова Рамо Исак остао политички лузер чак и кад би БиХ, неким чудом, постала најперспективнија земља на свијету.

"Једино што је добро код тебе јесте шеф кабинета, па те сјајно савјетује да ћеш искључиво помињањем (предсједника Републике Српске) Милорада Додика бити у жижи медија. Српски народ не занимају америчке санкције, јер то нису санкције САД већ (амбасадора САД у БиХ) Мајкла Марфија и њему сличних србомрзаца - оних што су и са тобом на линији, а запослени су у Амбасади САД", поручила је Вулићева.

Према њеним ријечима, колико је Марфи мјера за срамоту Америке, некада велику силу, толико је Исак мјера за омаловажавање БиХ.

"Милорад Додик је легитимно изабран од грађана Републике Српске, а ти никад спознати нећеш шта значи биран бити и повјерење грађана имати", рекла је Вулићева, реагујући на изјаву Исака да су се од 2017. године у САД промијенила три предсједника, а Додик и даље "задржао статус лица под санкцијама".


Судар два аутобуса у Сарајеву

Судар два аутобуса у Сарајеву

Она је поручила федералном министру да му је само познат непотизам и да је ту махер.

"И чисто да знаш - Доналд Трамп ће бити предсједник САД, а његова администрација не воли лузере, нити људе без карактера. Све ми се чини - име Милорад Додик ће бити избрисано са `црне листе`, али и твоје трајно уписано на исту", нагласила је Вулићева.

Напомињући да се Исак позива на политичку ликвидацију предсједника Републике Српске и угрожава суверенитет БиХ, Вулићева је поручила Исаку да политика није игра покера.

Пратите нас и путем Вибера