Члан Предсједништва СНСД-а

Вулић: Јадни потези очајног самозваног "стручњака" Светлане Ценић

  • Извор: СРНА
  • 14.12.2023. 10:59

Члан Предсједништва СНСД-а Сања Вулић изјавила је да би Светлана Ценић прије него било шта изјави требала да објасни на основу чега се самопредставља да је експерт, чиме ту тврдњу доказује, које су њене референце и шта је у животу радила осим што је стицајем несрећних околности по СДС била њихов епизодни министар финансија са очајним резултатима.

Вулићева је рекла да је Ценићева, вјероватно, лажно представљање додатно још појачала копирајући свог колегу и пријатеља самозваног високог представника Кристијана Шмита.

Она је упитала Ценићеву зашто коначно не покаже диплому доктора наука ако је уопште има, те на којем факултету је стекла или има неку смијешну грамату невладине организације из Суботице.

Коментаришући изјаву Ценићеве да је "Игор Додик, син предсједника Милорада Додика, говорио да има 83 фирме", Вулићева је истакла да би као самозвани економски аналитичар и самопроглашени "стручњак" госпођа Ценић требала имати доказе за то што говори, а не да пласира гнусне лажи у јавност по налогу својих финансијера.

- Међутим, кад износи неистине о себи и њеном стицању диплома и титуле 'самозваног експерта', не чуди што износи толике лажи о другима, а поготово о онима које патолошки мрзи, и за то још добије огромне суме новца. Јасно је да сваки пут кад јој легне апанажа, Ценићева изађе у јавност са новим лажима и бљувотима о породици Додик која јој је очигледно болна тачка - нагласила је Вулићева.

Вулићева је рекла да би био ред, када већ стално износи лажи о другима, да након толико година Ценићева мало каже и о свом раду на позицији министра финансија или можда да питамо оне који су је наслиједили шта су открили након потопа који је оставила иза себе.

Она је навела да се "врло лако да закључити да је начело доказа и струке, ако га уопште и има, замијенила налогом својих финансијера, СХЛ академије на којој је ангажована и кроз коју са одређеним Нијемцима производи потенцијалне БиХ шпијуне".

- Све је извјесније да ће миљеник 'самозваног експерта', односно госпође Ценић, туриста Шмит бити једини осуђен, па је разочараност и очај тјерају на пласирање лажи. Познато је у историји да су само очајници, озлојађени паћеници и нацисти ударали на породице. Нацисти су затирали лозе, покољења до четвртог кољена, а Ви, госпођо Ценић, заједно са својим сарадницима пласирајући лажи позивате на сличне акције - нагласила је Вулићева.

Она је рекла да је Ценићева показала да су нељуди на све спремни за новац, али овако ниско пасти, и ширити болесне лажи о нечијој породици, може само неко ко нема ни образа ни части.

- За овако огавно и биједно понашање самозваних експерата могу само са гађењем констатовати једно - јадни потези очајне и још јадније Светлане Ценић. На шта спаде такозвана уважена професорка!? Јад и биједа. Међутим, познато је гдје су завршавали сви квислинзи попут ове - на сметљишту историје, што чека и ову 'страшну самозвану стручњакињу и експерта' - нагласила је Вулићева.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Преко Атлантика (12+) (Р)

    ''Серија: Преко Атлантика (12+) (Р)

  • 17:50 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 18:00 Дан Сјећања на страдање и прогон Срба у Олуји, пренос

    ''Владе Републике Српске и Србије ове године Дан сјећања на све страдале и прогнане Србе у оружаној акцији хрватске војске "Олуја" обиљежиће у суботу, 3. августа, у Лозници, а централна манифестација биће одржана на стадиону "Лагатор" са почетком у 18 часова.

  • 18:35 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 18:40 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.