Суд БиХ

Самарџији продужен притвор за још три мјесеца

  • Извор: СРНА
  • 11.03.2024. 10:26

Суд БиХ продужио је притвор Младену Самарџији за још три мјесеца због сумње да је био у врху организоване криминалне групе која се бавила кријумчарењем већих количина тешке дроге из Јужне Америке и ЕУ на подручје БиХ и сусједних земаља, потврђено је Срни у Суду БиХ.

Суд је у сриједу, 6. марта, након рочишта донио рјешење којим је прихваћен приједлог Тужилаштва БиХ и осумњиченом Самарџији продужен притвор који може трајати до 6. јуна или до нове судске одлуке.

Младен Самарџија /33/ ухапшен је на Јахорини у акцији "Токио", а из Тужилаштва БиХ су раније навели да ће за њега тражити одређивање притвора јер је дуже времена био у бјекству.

Тужилаштва у Српској без иједне ”Скај” оптужнице

Тужилаштва у Српској без иједне ”Скај” оптужнице

Приликом хапшења Самарџије, једног од најтраженијих бјегунаца у Европи, одузети су килограм кокаина, више од 120.000 евра, пиштољи и возила. За њим је расписана и Интерполова потјерница Словеније због трговине дрогом.

Самарџији се на терет ставља кривично дјело организовани криминал у вези са кривичним дјелом неовлаштени промет дрогом, те кривична дјела прање новца и ометање рада правосуђа.

Ко је ''губио'' доказе о Самарџији и да ли је бјегунац имао заштиту?

Ко је ''губио'' доказе о Самарџији и да ли је бјегунац имао заштиту?

Осумњичен је у оквиру предмета Тужилаштва БиХ са доказима из "Скај" и "Аном" апликација, а лоциран је, идентификован и ухапшен у операцији Тужилаштва БиХ и МУП-а Републике Српске. 

Самарџија намјеравао напасти породицу инспектора МУП-а Српске? Погледајте дио рочишта

Самарџија намјеравао напасти породицу инспектора МУП-а Српске? Погледајте дио рочишта



Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.