Адвокат

Пуцар: Тужилаштво је постигло аутогол

  • Извор: АТВ
  • 06.03.2024. 15:55

Члан адвокатског тима предсједника Републике Српске Миљкан Пуцар поручио је данас да је тужилаштво извођењем инспектора као свједока постигло само себи гол.

"Присуствовали смо данас суђењу гдје је доказано само оно што је одбрана тврдила у свом уводном излагању. То је да је врло непотребно да се изводе као свједоци инспектори који су водили у име тужилаштва истрагу. Сматрамо да је ово био аутогол тужилаштва јер је доказано да су 10.7 на основу медијских натписа покренули овај поступак. Доказано је и да су сваки дан тражили од инспектора да предузимају одређене радње иако су са друге стране имали коректан однос. Све што су тражили добили су и све су имали на располагању", поручио је Пуцар.

Он каже да је захваљујући коректном односу судије заустављена ова бламажа.

"На основу њених аргумената и приговора одбране, одустало се од саслушања три свједока које је тужилаштво предложило. Имамо за данас двоје које нису саслушани, а трећи инспектор је болестан и сигурно неће ни он бити саслушан", рекао је Пуцар.

Он истиче да ово само доказује како Тужилаштво у оптужници нема ништа.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.