Objavljen snimak: Federalni poslanik šamara kolegu političara u liftu

  • Извор: Агенције
  • 15.03.2023. 11:17

Nakon incidenta i fizičkog okršaja u sarajevskom hotelu Holiday Inn, pojavio je i video na kojem je prikazan Halil Bajramović kako fizički napada Sulejmana Samardžića.

“Nakon izjava koje je Halil Bajramović dao medijima i u kojima tvrdi kako je potpuna neistina da je fizički napao Sulejmana Samardžića, savjetnika premijera Vlade USK, i ovu laž ekspresno sustiže istina. Ne računajući da se vrata lifta neće zatvoriti, Bajramovićev podmukli napad snimljen je i dokazuje njegov kabadahijski napad, a ovaj 'hrabri' NiP-ovac i novopečeni političar je u trenutku straha i rezigniranosti sam uspio snimiti čak i pokušaj vlastitog bijega s lica mjesta u kojem ga je spriječio Rifet Hozanović. I tako javnost ima na uvid i snimak napada i drugi dio događaja nakon kojih je svaki komentar suvišan", saopštili su iz NES BiH povodom današnjeg incidenta u Holiday Innu.

Bajramović je bio jedan od aktera incidenta koji se dogodio u hotelu Holiday Inn, gdje je došlo do okršaja njega i savjetnika premijer USK-a, Sulejmana Samardžića.

"Ako i zbog čega ne bih to učinio, ne bih zbog gostovanja večeras. Nisam. Ja sam doživio neugodnost. Ja sam predsjednik Odbora za boračka i invalidska pitanja. Žurio sam na sjednicu, imao sam iPad i iPhone u rukama, ušao sam u lift. U jednom trenutku je taj momak ušao zajedno sa mnom, kojeg skoro ne znam. Znam da sam ga jednom komentarisao, jer je za mene neprihvatljivo da takva osoba može dogovarati četiri ministra u Vladi FBiH. Vidio sam da je bio sa mojim NIP-ovcima u tim pregovorima. S jedne strane se cijela država angažovala da poništi magistarski rad Sebije Izetbegović, ne želim da ulazim u to, a s druge strane ovakva osoba da sjedi i dogovara doslovno pola Vlade FBiH. To je za mene neprihvatljivo. To sam govorio na svojim organima", kazao je Bajramović.

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)